Kryeministri Zaev nuk mendon t’i shkarkojë Angjushevin dhe Lokvenecin

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev nuk do të kërkojë dorëheqje nga funksionarët apo bashkëpartiakët e tij të cilëve iu ndanë miliona euro nga Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, njofton Portalb.mk. Sipas tij shkarkimi nuk do të ndodh, pasi që i duhen njerëzit sepse “ua di kapacitetet”. “Sigurisht se nuk do të kërkojë dorëheqje, sepse … Continue reading Kryeministri Zaev nuk mendon t’i shkarkojë Angjushevin dhe Lokvenecin