Aplauz për dr. Maja Mojsova Mijovska!

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Uroj autoren e këtij tekstin, për guximin qe thegon per rastin e dhimbshem i saj dhe e inkurajoj që ta përkthejë ne gjuhën maqedonase, si dhe t’ia drejtoje koordinatores tashme, me një dedikim publik. Këto raste aspak të dëshiruara, ose të ngjashme, fatkeqësisht i kemi perjetuar në plot nga hapësirat mjekësore, duke u ballafaquar me mjekë që e kanë humbur sensin e njerëzimit. Ata duhet të vetëditësohen, që, jo vetëm që është detyra e tyre e parë të kujdesen për pacientët – gjë që e paguajm nga pagat tona në bazë mujore (dhe nuk e kuptoj se pse e bëjme?!), por që duhet t’ju nënshtrohen masave ligjore në lidhje me këto çështje. Me udhëheqësen në krye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *