fbpx

Aleanca për Shqiptarët në Tetovë bën shërbimet që duhet t’i bëjë Komuna (VIDEO)

Aleanca për Shqiptarët në Tetovë ka zhvilluar një aksion për pastrimin e shtratit të lumit Shkumbin, të lënë pas dore sipas tyre nga autoritetet e Komunës. Aksion ka përfshirë edhe pastrimin e parkut pranë Xhamisë së Larme si dhe hapësira tjera të qytetit duke i bërë thirrje pushtetit lokal që të merret seriozisht me zgjidhjen e problemeve të shumta me të cilat përballet qyteti.

Aleanca për Shqiptarët duke mbledhur mbeturinat

Tetova përmballet edhe me mungesë të ujit. Në pjesën qendrore të Tetovës, banorët ballafaqohen me restrikcion të ujit të pijshëm, posaçërisht në orët e mëngjesit (nga 9 deri në 11).

LEXO: Sërish banesat në qendër të Tetovës kanë mungesë uji
LEXO: Tetovë, banorët akuzojnë Komunën se gënjen për ujin e pijshëmkëtij institucioni.

Në intervistën më të fundit të  Portalb.mk dhe Vertetmates.mk, kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi premtoi se do të të ndryshojnë gypat e ujësjellësit për dy vite. Të njëjtën e premtoi edhe më herët në debatin Jeta në Maqedoni si dhe në mandatin e kaluar të saj.

LEXO: Ja çfarë premtoi Teuta Arifi se do të realizojë gjatë mandatit të ri si e para e Tetovës

Drejtori i NPK-së, Xhelal Ceka u ik përgjigjeve pse në Tetovë ka restrikcion të ujit

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close