Teuta Arifi sot pa nga afër punimet e ndërtimit të skejtparkut në Tetovë (FOTO)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Tetova vlon me bërlloqe, me kanta të prishura tejmase që qelbin , me rrugë shumë , shumë të prishura sa që edhe nuk ka mundësi që të arnohen sepse edhe arnat nuk qëndrojnë më…
    Rruga e gurrit që të çonë për te rruga e shkollës tekstile, rruga që të çon te spitali, rruga industriale, drenoveci, Stanbena krejt Tetova….
    TURP, TURP ,TURP dhe është shumë e papërgjegjëshme kjo sjellje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *