NATO e ftoi Maqedoninë t’i fillojë bisedimet

17:30 – Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, e ftoi Mqedoninë t’i fillojë bisedimet hyrëse për anëtarësim në Aleancë, njofton Portalb.mk. Siç tha ai, Maqedonia do të bëhet anëtarja e 30-të e Aleancës, pasi t’i mbarojë procedurat nacionale dhe ta implementojë Marrëveshjen për Emrin me Greqinë. “Në vitin 2008 kemi vendosur që NATO t’i … Continue reading NATO e ftoi Maqedoninë t’i fillojë bisedimet