fbpx

Më thuaj si e vendos unazën, të të them se cfarë personi je!

Dëshirat janë më të ndryshmet; shumë preferojnë atë vendosjen tradicionale, mbase edhe sepse kështu janë mësuar. Të tjerë duan të eksperimentojnë ( sic janë ata që pëlqejnë ta mbajnë unazën tek gishti I madh) , shkruan Bordo.al. 

 Po cfarë domethënieje kanë përzgjedhjet që bëni? Po e nisim pikërisht nga kjo më “trendi“, gishti i madh.Gishti i madh – duket se tregon një logjikë të fortë dhe vullnet të madh. Njerëzit që e mbajnë unazën aty dëshmojnë kështu padashje edhe një personalitet të fuqishëm, si dhe një mendim të pavarur e të lirë.

Gishti tregues – shfaq nevojën e krijimit të autoritetet dhe një triumf te egos. Unazat në këtë gisht i mbanin dikur mbretërit.

Gishti i mesëm – Një nga preferencat më të zakonshme, dhe lidhet me vetë qëllimin e jetës. Njerëzve që i mbajnë unazat aty, u pëlqen të jenë në qendër të vëmendjes.

Gishti i unazës – s`kishte si ndoshte ndryshe, ai paraqet lidhjen me zemrën, madje edhe në kuptimin e parë të fjalës sepse është i lidhur me arterien e cila kalon në zemër.

Gishti i vogël – tregon siguri në biznes dhe lidhjet personale.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close