Ademi: Gjuha boshnjake bëhet pjesë e mësimit të rregullt në arsimin fillor

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Administrata ne arsimin fillor dhe te mesem te udhehiqet vetem ne E-ditar, kurse ai i thjesht te eliminohet tersisht kete vite shkollor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *