Qeveria e Gruevskit ka harxhuar së paku 19 milionë euro për libra të papërdorshëm (PJESA II)

Është kryer kontroll se a i plotësojnë librat kushtet teknike dhe nuk është kontrolluar kualiteti i përkthimeve
Kualiteti i keq i përkthimeve është një ndër arsyet se pse këto libra nuk përdoren nga studentët, ndërkaq kanë reaguar edhe profesorët