Rasti “Monstra”, dëshmitari Bekir zbuloi atë që s’e thanë dëshmitarët Memedov dhe Nesim

Në Gjykatë Themelore Shkupi 1, sot ka vazhduar seanca gjyqësore për rastin “Monstra” në të cilën janë dëgjuar dëshmitarët Ahmet Bekir dhe Sasho Llazarevski, por dhe është shikuar deklarata e 7 majit të vitit 2012 e të akuzuarit Haki Aziri, të cilën më pas i njëjti e ka demantuar me arsyetimin se e ka dhënë … Continue reading Rasti “Monstra”, dëshmitari Bekir zbuloi atë që s’e thanë dëshmitarët Memedov dhe Nesim