Ivanov deri në maj të vitit 2019-të “i paprekshmi” i Maqedonisë

Presidenti i shtetit, Gjorge Ivanov, deri në mbarimin e mandatit, të maj të vitit 2019-të është i paprekshëm. Edhe pse bëri shkelje kushtetuese me mosdekretimin e ligjit për gjuhët, dhe pritet që të njëjtën ta bëjë edhe me ligjin për ratifikimin e Marrëveshjes për çështjen e emrit, i njëjti nuk mund të thirret në përgjegjësi, … Continue reading Ivanov deri në maj të vitit 2019-të “i paprekshmi” i Maqedonisë