Taravari dhe Rashidi, kërkuan nga përfaqësuesit e BE, që sa më shpejtë  të fillojnë negociatat për anëtarësim në BE


Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *