Asambleja e Përgjithshme e OKB-së pranon rezolutën që kërkon mbrojtje për palestinezët

Në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB) u pranua projekt rezoluta që kërkon mbrojtje për popullin e Palestinës, transmeton Anadolu Agency (AA). Pas përpjekjeve intensive të Turqisë dhe me mbështetjen e Algjerisë, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së u mblodh në një seancë të posaçme për të diskutuar projekt rezolutën e Palestinës. Në seancën … Continue reading Asambleja e Përgjithshme e OKB-së pranon rezolutën që kërkon mbrojtje për palestinezët