Non Pejper: Thelbi i Marrëveshjes për zgjidhjen e çështjes së emrit Maqedoni – Greqi

Dinjiteti, kombësia, kultura dhe identiteti i përgjithshëm i popullit maqedonas janë mbrojtur me Marrëveshjen e arrirë ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë. Në pajtueshmëri me këtë, ne mund të përkufizohemi si maqedonas pa asnjë kufizim, shkruan në Non Pejper, njofton Portalb.mk. “Baza e marrëveshjes, është ajo se me atë, në mënyrë miqësore dhe precize është vërtetuar se … Continue reading Non Pejper: Thelbi i Marrëveshjes për zgjidhjen e çështjes së emrit Maqedoni – Greqi