“Shans historik” për Athinën dhe Shkupin

Greqia dhe Maqedonia bien dakord për zgjidhjen e grindjes shumëvjeçare për emrin. tani duhet të vendosë parlamenti grek, por ai është i përçarë. Ekziston rreziku i një konflikti të politikës së brendshme në Athinë. Kjo është “një fitore e madhe diplomatike, por edhe një shans i madh historik”, deklaron kryeministri grek Alexis Cipras në një … Continue reading “Shans historik” për Athinën dhe Shkupin