Përfaqësuesja e lartë për Politikë të Jashtme e BE-së, Mogherini përshëndet marrëveshjen mes Maqedonisë dhe Greqisë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *