Skandal në vilën e presidentit, Ivanov i ka përzënë Zaevin dhe Dimitrovin

120 sekonda ka zgjatur takimi mes kryetarit të shtetit Gjorge Ivanov, kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov. Ivanov i ka pyetur Zaevin dhe Dimitrovin se a e kanë të shkruar në dokument marrëveshjen e arritur me Greqinë. Pasi mori përgjigje, presidenti u tha kryeministrit dhe shefit të diplomacisë se nuk … Continue reading Skandal në vilën e presidentit, Ivanov i ka përzënë Zaevin dhe Dimitrovin