Papunësia, diskriminimi, arsimimi, shpërngulja e të rinjve dhe ngacmimi seksual ishin tema të hulumtuesve të rinj nga Maqedonia

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *