Zaev: Republika Severna Makedonija, është emri i ri i shtetit (VIDEO)

18:40 -Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev në konferencën e sotme për media njoftoi se emri i ri i shtetit do të jetë Republika Severna Makedonija (Republika e Maqedonisë së Veriut), raporton Portalb.mk. “Flasim për të ardhmen e të shtetit tonë, atë të ardhme si asnjëherë më parë,  mund ta shohin në horizont. Flas për shpresën dhe optimizmin … Continue reading Zaev: Republika Severna Makedonija, është emri i ri i shtetit (VIDEO)