“Më mirë është që emri të jetë me përkthim anglisht, se të gjithë do t’i thërrasin vetëm maqedonas”

Maqedonia Veriore ose e Re – e shkruar në anglisht, dhe jo në gjuhën sllave, duhet që të jetë zgjidhja e vetme e pranueshme për kontestin me emrin, e cila do ta përkufizonte dëmin që është bërë përpara disa dekadave, shkruan gazeta greke “Kathimerini”, njofton Portalb.mk. “Sot, për herë të parë pas një çerek shekulli, … Continue reading “Më mirë është që emri të jetë me përkthim anglisht, se të gjithë do t’i thërrasin vetëm maqedonas”