Tërhiqet aktakuza për një të akuzuar për sulmin ndaj Selës, për dy të tjerë rasti është rikualifikuar

Prokuroria në seancën e sotme në Gjykatën Penale e ka tërhequr aktakuzën për një të akuzuar për sulmin ndaj Ziadin Selës në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë me 27 prill të vitit të kaluar. Vendimi është sjellë pas analizave të dëshmisë së fundit dhe dëshmive tjera, transmeton Portalb.mk. Është vërtetuar se Sasho Senkov nuk e … Continue reading Tërhiqet aktakuza për një të akuzuar për sulmin ndaj Selës, për dy të tjerë rasti është rikualifikuar