fbpx

Dënim prej 1.120 eurove për drejtoreshën që lejoi organizim të iftarit në shkollë

Inspektorati Shtetëror Arsimor e ka dënuar me para shkollën “Kërste Petkov Misirkov” të Radovishit dhe drejtoreshën Ogllica Stojanovska për shkak mbajtjes së ritualeve fetare – gjegjësisht organizim të iftarit në shkollë. Inspektorët kanë bërë inspektim në shkollë pas reagimeve të opinionit, transmeton Portalb.mk.

Shkolla do të duhet të paguajë dënim prej 1.600 eurove, ndërsa drejtoresha Stojanova, si person përgjegjës është dënuar me 1.120 euro.

Gjithashtu do të kërkohet edhe shkarkim të drejtoreshës për shkak se ka lejuar organizim fetar në shkollë, që është e kundërta me ligjin.

Në mbrëmjen e iftarit ka pasur edhe ligjëratë nga hoxha.

Darkë iftari në shkollën e Radovishit? Inspektorati ka dërguar kontrolle (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button