A ekziston dashuria në shikim të parë?

Më shumë se 25% e meshkujve ranë në dashuri në shikim të parë dhe ishin të magjepsur nga partnerja e tyre, pas takimit të parë, transmeton Albeu.

Femrat nga ana tjetër kërkojnë më shumë kohë për të kuptuar se çfarë ato duan.

Rreth 50% e meshkujve bien në dashuri pas takimit të parë me një partnere potenciale romantike duke dëshmuar se edhe në epokën moderne meshkujt janë ende romantik.

Sipas një studimi britanik 25% e meshkujve pas takimit të parë kanë ndjerë se kjo femër është për të, dhe 29% e pranojnë se e pëlqejnë partnerin në takimin e parë, mëgjithëse nuk ka rënë ende në dashuri.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button