Gjashtë orë negociata mes Dimitrov dhe Kozias, sot raundi i ri

Pas gjashtë orë bisedimesh, takimi mes ministrave të jashtëm të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias përfundoi në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Sot, negociatorët nuk dhanë deklarata në media, por kjo është lënë për nesër. Negociatat vazhdojnë edhe gjatë ditës së nesërme.  Bisedimet në Nju Jork do të monitorohen … Continue reading Gjashtë orë negociata mes Dimitrov dhe Kozias, sot raundi i ri