Intervistë me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu: realizimi i disa projekteve nuk varet nga ne (VIDEO)

Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, në një intervistë për Portalb.mk dhe Vertetmates.mk, ka folur për realizimin e projekteve që parashihen për Komunën e Çairit siç janë: rregullimi i rrugëve, i vendrrotullimeve, rregullimi i shkollave, ndërtimi i Bibliotekës komunale, ndërtimi i Shtëpisë kulturoe, i parkingjeve dhe për shumë çështje të tjera që duhet të realizohen brenda mandatit … Continue reading Intervistë me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu: realizimi i disa projekteve nuk varet nga ne (VIDEO)