Qeveria e Maqedonisë publikoi listën e ministrave dhe zëvendësministrave të rinj

Qeveria e Maqedonisë sot ka publikuar listën e zëvendësministrave dhe ministrave të rinj, të përfshirë në procesin e rikonstruimit që u paralajmërua që para 6 muajve, nga kryeministri Zoran Zaev, njofton Portalb.mk. Në pozitat e ministrave janë emëruara: Renata Deskoska – ministre e Drejtësisë, e cila largohet nga posti i minstres së Arsimit dhe Shkencës, … Continue reading Qeveria e Maqedonisë publikoi listën e ministrave dhe zëvendësministrave të rinj