Nora Aliti nga BDI u emërua kryetare e Komisionit për letra me vlerë

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Dhe Norën do ta përdorin vetëm që t’ua laje punët e pista të firmave drejtorëve Maqedont dhe më në fund mund të përfundoj edhe me ndonjë aferë … Shqiptarët aspak nuk përfitojne prej këtij komisioni.!!!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *