PDSH, Lëvizja BESA dhe Amdi Bajram hyjnë në qeveri

“Kuvendi qendror i PDSH-së pas mbledhjes solli vendim që të përkrah ofertën e Kryeministrit të Maqedonisë Zoran Zaev që PDSH-ja të jetë pjesë e Qeverisë ose e koalicionit qeveritarë. Gjithashtu Kuvendi qendror zgjodhi edhe dy emrat, që do ta përfaqësojnë PDSH-në dhe atë, për ministër për investime të huaja u përzgjodh Bardhyl Dauti, kurse për … Continue reading PDSH, Lëvizja BESA dhe Amdi Bajram hyjnë në qeveri