fbpx

Çdokush që bie në dashuri është në kërkim të …

“Çdokush që bie në dashuri është në kërkim të pjesëve të humbura të vetvetes. Kështu çdokush që është në dashuri mërzitet kur mendon për të dashurin e vet. Është si të shkelësh në një dhomë nga e cila ke kujtime, të cilat nuk i ke parë për një kohë të gjatë.”

Thënie nga Haruki Murakami. Ai është një shkrimtar dhe përkthyes nga Japonia. Romanet e tij reale dhe ata fiksionale janë shpërblyer me çmime të shumta, ndër to dhe çmimi Franz Kafka, World Fantasy Award, Frank O’Connor International Short Story Award.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button