fbpx

Petkovski: Një njësi zgjedhore dhe lista të hapura

Partia e re Social Demokratike (PRSD) sot do të mbajë kongresin e katërt të rregullt, me 500 delegatë nga më shumë qytete. Pjesëmarrësve do të ju drejtohet kryetari i deritanishëm i partisë Tito Petkovski, i cili është në krye tani më 13 vite.

“Optimizmin e shoh në ndryshimet eventuale të ligjit për zgjedhje, në drejtim të një njësie zgjedhore dhe lista të hapura, dhe shkalle më e ulët për hyrje në parlament”, tha Petkovski.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button