fbpx

Organizohet konferencë “Të rinjtë në shoqërinë e hapur”

Me rastin e 25 vjetorit të themelimit të Fondacionit shoqëri e hapur, sot Forumi rinor arsimor dhe radio Mof mbajnë dy aktivitete : Konferencë për aktivizim shoqëror dhe shprehjen e organizuar, transmeton 24.mk.

Me 10 bashkëbisedues nga 4 vende, pjesëmarrësit do të informohen lidhur me rolin e filmit për ndryshime sociale, dhunën në bazë gjinore dhe tregimet e suksesshme të nxënësve të shkollave të mesme dhe mësimdhënësve që po bëjnë ndryshime në arsim.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button