Prindërit të revoltuar nga deklarata e ambasadores Kara, por ja çfarë thonë nga Qeveria dhe MASH

Deklarata e ambasadores së Turqisë në Maqedoni, Tülin Erkal Kara ku Shkollën Private “Kolegji Jahja Kemal” e cilëson si organizatë terroriste, ka ngjallur revoltë te publiku në Maqedoni, veçanërisht te prindërit që i kanë besuar “Kolegjit Jahja Kemal” edukimin dhe arsimimin e fëmijëve të tyre, shkruan Portalb.mk. Për deklaratën e Karas, nga Ministria e Arsimit dhe … Continue reading Prindërit të revoltuar nga deklarata e ambasadores Kara, por ja çfarë thonë nga Qeveria dhe MASH