Ambasadorja Kara e quan organizatë terroriste kolegjin Jahja Kemal: a janë edhe nxënësit terroristë? (VIDEO)

“Ejani që të luftojmë kundër kësaj organizate terroriste, në mënyrë thelbësore dhe ajo të mos mbetet vetëm në nivel deklarativ”, me këto fjalë për Shkollën Private “Kolegji Jahja Kemal” ambasadorja e Turqisë në Maqedoni, Tülin Erkal Kara ka promovuar Fondacionin “Maarif”, njofton Portalb.mk. Krahas kësaj, ajo ka apeluar që fëmijët të regjistrohen në Fondacionin “Maarif” nëse … Continue reading Ambasadorja Kara e quan organizatë terroriste kolegjin Jahja Kemal: a janë edhe nxënësit terroristë? (VIDEO)