Deri kur kështu “profesor” ?

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Derisa nuk e ke guximin të e thuash me emër e mbiemër dhe derisa pret që Zoti ti bën punët tona,persona të tillë që nuk kanë dert për Zot e moral do e luajnë vallen e tyre pa siklet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *