Bekteshi nënshkroi marrëveshje në vlerë prej 7.3 milion euro për eksplorim të detajuar gjeologjik në Prilep dhe Dollnen

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *