Tetovë, vendi ku duhet të ndërtohet bulevardi “Blagoja Toska”, është shndërruar në parking (FOTO+VIDEO)

Hapja e bulevardit “Bllagoja Toska” në mënyrë që të shkarkohej komunikacioni në qytetin e Tetovës është shndërruar një vend parkim për vetura dhe pikë strehimi i shfrytëzuesve të drogës gjatë orëve të natës, shkruan Portalb.mk. Banorët për Portalb.mk shprehen të zhgënjyer nga komuna pasi me vite të tëra është vetëm duke folur për këtë projekt, por nuk … Continue reading Tetovë, vendi ku duhet të ndërtohet bulevardi “Blagoja Toska”, është shndërruar në parking (FOTO+VIDEO)