Rasti “Monstra”, Zoran Zaev tregon se çfarë është folur ndërmjet Bejtës dhe Azirit

Lajme të ngjashme

Komentet

 1. ama kjo eshte Fake titull, titull i rrejshem per te rritur numrin e klikimeve.
  Ku tregon Z.Z se cfare eshte folur ndermejt Bejtes dhe Azirit?
  Ne kete tekst Jo.
  ky gjoja lajm i ranguar tek Me te lexuarat sot, pra efekti eshte aty, por me shkelje standardi profesional.
  Portalbit nuk i rri mire se nuk eshte cfaredo portali.

  1. Përshëndetje. Nuk është titull i rrejshëm, por tregon se çfarë është folur. Citojmë pjesë nga lajmi: “Aziri, bisedon në telefon me ish kryetarin e Gostivarit, Nevzat Bejtën dhe e lut për 400 euro subvencione në bujqësi, të dhive, ku ka disa stallë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *