fbpx

Gjykata rrëzon kërkesën e avokatëve, nuk merr për bazë videon që vërtetonte arrestimet e paligjshme të kuksianëve

Gjykata e Apelit në Shkodër nuk ka pranuar kërkesën e avokatëve për të konsideruar si provë videon që tregonte se arrestimet e kuksianëve ishin kryer në kundërshtim me ligjin.

Nuk dihet ende arsyeja se përse gjykata nuk i ka pranuar këto filmime si prova që mund të vendosnin fatin e 11 kuksinëve, duke çuuar në lirimin e tyre, transmeton Mapo.

Pamjet filmike iu dorëzuan gjykatës nga avokati Altin Goxhaj.

Ndërkohë që jashtë sallës ku po mbahen kuksianët qytetarët dhe familjarët po mbajnë protestë për lirimin e tyre.

Deputetë të opozitës por edhe disa familjarë të të arrestuarve ndodhen në sallën e gjyqit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button