Samiti Digjital: Arsimi duhet t’i përgatit të rinjtë për teknologjitë e reja

Në panelin “Bisedime digjitale” i cili është mbajtur sot në korniza të Samitit Digjital të vendeve të Ballkanit Perëndimor, pjesëmarrësit kanë diskutuar për nevojën e ndjekjes s ë trendëve më të reja në digjitalizim dhe theksuan se gjithnjë e më shumë interaksionet sociale, sjelljet, vendimet, mendimet dhe transaksionet janë të digjitalizuara dhe të rregulluara në … Continue reading Samiti Digjital: Arsimi duhet t’i përgatit të rinjtë për teknologjitë e reja