fbpx

Të gjithë VIP-at që i kanë tradhtuar partnerët, por sërish i kanë falur!

E kush e di çfarë është dashuria? Ju e keni kuptuar? Ajo është diçka kaq e komplikuar, kaq e ndryshme në përjetim nga njëri tek tjetri, saqë askush nuk di të thotë qartësisht një përkufizim të kësaj fjalë e përbërë nga vetëm 7 shkronja. Janë shumë gjëra që do të çonin në fundin e një marrëdhënie, e cila ngrihet mbi këto themele, por pjesa më e madhe, bërtasin njëzëri “tradhtia”. Është shumë e lehtë të gjykosh, apo të thuash se ti do kishe vepruar ndryshe derisa nuk është “mbi kurrizin tënd”, shkruan Bordo.al. 

Tradhtia është një fenomen që ndodh rëndom, por ndryshe nga lidhjet e VIP-ave, ajo bëhet në fshehtësi. Për shkak se janë të famshëm, ato vendohen në qendër të vëmendjes së mediave, të njerëzve rrjedhimisht dhe të shumtë janë ato që e shohin si fundin e marrëdhënies, mirëpo një numër i madh i tyre kanë vijuar të qëndrojnë bashkë, pavarësisht mashtrimit dhe gënjeshtrave. Personi i mashtruar mendon që është më mirë me të, sesa pa të.

Më poshtë ju sjellim një listë të VIP-ave që kanë falur tradhtinë.

PS. Me bold janë shënuar tradhtarët.

Jamie Bergman dhe David Boreanaz

Halle Berry dhe Eric Benet

Eniko Hart dhe Kevin Hart

Robert Pattinson dhe Kristen Stewart

Sienna Miller dhe Jude Law

Louise Louie dhe Woody Harrelson

Kourtney Kardashian dhe Scott Disick

Vanessa Bryant dhe Kobe Bryant

Hillary dhe Bill Clinton

Beyonce dhe Jay-Z

Khloe Kardashian dhe Tristan Thompson

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button