fbpx

Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve i nderoi 15 personalitete me titullin Akademik (post mortum)

Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Nju Jork-Shkup, më 13 prill 2018 i nderoi me titullin Akademik (post mortum) personalitete të shkencave dhe arteve nga Maqedonia.

Ja lista e plotë e të vlerësuarëve:

Prof. Dr. Fadil Sulejmani
Prof. Dr. Masar Kodra
Prof. Dr. Remzi Nesimi
Prof. Dr. Xhevat Gega
Prof. Dr. Petro Janura
Prof. Dr. Ali Vishko
Prof. Dr. Rahmi Tuda
Prof. Dr. Asllan Selmani
Prof. Dr. Nexhat Abazi
Prof. Dr. Mahmud Hysa
Prof. Dr. Musli Halimi
Prof. Ismail Hoxha, kompozitor dhe pedagog i muzikës
Adem Kastrati, piktor akademik
Ismail Hoxha, kompozitor dhe pedagog i muzikës
Adem Kastrati, piktor akademik

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button