Pse është i rëndësishëm ligji për gjuhët? Jepni mendimin tuaj në anketën publike

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Për shkak se ndjehemi pak më të barabartë, dhe sa më të barabartë të jenë etnikumet, aq më shpejtë përparon shteti, e jo të merren me t
    ë drejtat elementare njerëzore kur njeriut i takojnë që nga lindja, por njerëyit të merren me zhvillim të përgjithshëm e përparim në çdo sferë, ndryshe, fundoset shoqëria e shteti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *