Fëmija që është shkelur në Gjorçe Petrov është në gjendje stabile

Nga Klinika e Neurologjisë thonë se është në gjendje stabile fëmija 10-vjeçar që dje u godit nga një veturë në rrugën “Boris Sarafov” të Komunës së Gjorçe Petrovit. Nga Klinika thonë se ka pasur gjakderdhje në tru dhe plagë në shpatull, transmeton Portalb.mk. “Fëmija është në gjendje stabile, është vlerësuar se nuk ka nevojë për … Continue reading Fëmija që është shkelur në Gjorçe Petrov është në gjendje stabile