Megjashi: Deskoska ta hulumtojë rrahjen e nxënëses në Negotinë

Nga ambasada e parë e fëmijëve Megjashi dolën me reagim për rastin e rrahjes së nxënëses në shkollën Fillore “Goce Dellçev” në Negotinë, për çka kërkojnë hulumtim të tërësishëm të rastit nga ana e ministres së arsimit Renata Deskoska dhe të ndërmerren masa që raste të tilla të mos përsëriten, përcjell Portalb.mk. “Presim nga Ministria … Continue reading Megjashi: Deskoska ta hulumtojë rrahjen e nxënëses në Negotinë