fbpx

U formua Trupi Nacional Koordinues për jodiskriminim

Trupi Nacional Koordinues për Jodiskriminim ka mbajtur seancë konstituive dhe koordinatorja e tij, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska ka treguar se qëllimi i formimit të këtij trupi është që të rritet transparenca e institucioneve shtetërore dhe organizatave, njofton Portalb.mk.

Prioritet do të caktohen varësisht raporteve dhe analizave të bëra në vazhdimësi.

Në punën e TNKJ-së marrin pjesë 36 individë nga ministritë dhe institucione të tjera shtetërore dhe shoqata organizative.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button