fbpx

Femrat preferojnë meshkujt me tatuazhe

Sipas një sondazhi të aplikacionit të njohjes se çifteve, “Type”, rezultoi se rreth 64% e femrave do të pëlqenin të dilnin dhe pse jo të lidheshin me një mashkull që ka të paktën një tatuazh në trup por jo me ata që janë të ekzagjeruar me të gjithë trupin të mbuluar me tatuazhe, transmeton Top Channel. 

Ndërkohë, nuk ndodh e njëjta gjë me meshkujt, vetëm 39% e tyre do të pëlqenin një femër me tatuazhe. Një tjetër studim me rreth 2500 persona, i publikuar në “Personality and Individual Differences”, tregoi se femrat i pëlqejnë meshkujt me tatuazhe jo sepse iu duken më atraktivë por sepse iu duken me agresivë, dominatë dhe mashkullorë.

Ndërsa meshkujt mendojnë se femrat duhet të jenë kryesisht të qeshura dhe sociale në bisedë, dhe jo domosdoshmërish me tatuazhe në trup.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button