DOSJE “Monstra”: 6 vjet në kërkim të zbardhjes së rastit së vrasjes makabre pesëfishe

12 prill 2012 – ishte mëngjesi që të gjithë i kërkonim përgjigjet e pyetjeve kush, si dhe pse i vrau katër djelmoshat e rinj dhe peshkatarin në Liqenin e Smillkovës, përgjigje që edhe sot pas gjashtë vjetëve nuk arritëm ta kuptojmë, shkruan Portalb.mk. Filip Sllavkovski, Aleksandar Nаqevski, Cvetanço Acеvski, Kire Tërpkovski dhe Borçe Stevkovski shkuan … Continue reading DOSJE “Monstra”: 6 vjet në kërkim të zbardhjes së rastit së vrasjes makabre pesëfishe