TË HUMBUR NË LEXIM

Lajme të ngjashme

Një koment

 1. cilen fjale ta perdor per kete Margaritar?? Teksti krejt mendje, stil dhe referenca te nje te Humburi te mirefillte ne lexim.
  Ama mekat keto tekste te mbeten vetem per lexim nga ekrani, sahere e kemi fol’ Salo??

  A e kontaktove B.Jasharin per botimin e ciklit te librave?
  Pajaziti nuk e njeh, Xhabiri mbeshtet idene por aq, Facja i pakapshem ne email, Merselit nuk ia kam numrin.
  hajde te provoj t’ia gjej numrin dhe ai ti thote drejtorit te Metamorfozis, mes gjithe juve qe shkruani dhe iluminoni ketu jave pas jave mos te shkoj tash une te B.J e te flas ne emer te perbashket, le te mbetet kuvend burrash haha
  nese drejtori, per ndonje shkak nuk e mbeshtet, ama duhet ta mbeshtese se me honoraret e padenja mendoj qe u ka hyre pakez nen hak ketyre kolumnisteve ketu.
  ajo pagese, e them ne mexhlis, eshte tamam bile ndonjehere edhe shume(flas kur provoja t’ia lexoja shkrimet, se ka kohe qe s’provoj me) vetem per gjoja kolumnisten kiç kolumnisten ketu profesoren e asociouar haha sikur keta profesore te tjere universitare, kolumniste te mirefillte, te ishin mesues fshati qe nuk nenshkruhen provincialisht me tituj poshte emrave…

  Salo vertetim me i mire per te Humburit ne lexim eshte numri i klikimeve ketu, ka kohe qe kete numer as qe e konsideroj per parameter, por, prap them…sa per ilustrim te shikojme, dite per dite, rubriken Me te lexuara sot ne kete portal, aty perhere rradhiten Horoskopi i sotem, Horoskopi i djeshem, ku -ku, dhe ndonje titull bombastik me kushtin qe te mos perkoje shume me permbajtjen (nuk keni shume te tilla, por marifeti eshte te mos keni HIC) ose ndonje Vip mendjebosh ne rubriken e top leximeve…por shyqyr ato kengetare me nder me thene me breke e pa breke, kryesisht kosovare,e qe kendojne kotesira, tashme nuk i postoni fare.

  Salo them qe me numer me te madh te Pahumburish ne lexim ne shoqeri kjo perla yte sheruese do te ishte nder me te klikuarat, te shperndarat nga mesues e profesore e gazetare dhe njerez tjere te Fjales, do ishte e afishuar dhe e shperndare ne tavolinat e kafeterive ku ulen bashke Te humburit te lexim dhe nuk komunikojme pervec se me celularin e vet…gjithmone pyes veten pse atehere dalin bashke? Ose pse dalin bashke prinder e femije dhe serisht, si kajde alieni, secili me tlf e vet, pa muhabet pa dashni.
  hajde tash ta kalli ni se e kam meritu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *