fbpx

Disa gjëra është më mirë t’i bësh në mbrëmje sesa në mëngjes…

Sa herë mund ta kemi thënë “okay, do e bëj nesër në mëngjes”?

Është shprehja jonë e preferuar që na shoqëron në çdo mbrëmje. Por na lejoni t’ju themi që mendojmë gabim! Ka disa gjëra që është më mirë, t’i bëjmë në mbrëmje sesa në mëngjes. Cilat janë? Më poshtë do t’ju sjellim një listë të gjatë dhe do e kuptoni që deri më tani kemi vepruar gabim, shkruan Bordo.al. 

1.Të ngrënit mish

2. Të shëtisësh

3.Të mendosh (dhe të shkruash) një plan veprimi për ditën e ardhshme

4.Të marrësh ajër të pastër

5.Përgatitja e mëngjesit dhe e veshjeve paraprakisht

6.Të meditosh

7.Të bërit dush

8.Të lexosh diçka nëse do ta mbash mend

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button