Gijotinë e mprehtë e vetëvrasjes kulturore

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. “Unë, si Vigan që i dua vlerat e verifikuara nga profesionistët e mirëfilltë, e them me bindje se nuk jam ai tip i përshtatshëm dhe i pranueshëm për ta, për klane dhe interesa të ulëta, në kohë dhe vend, e jo më t’i duroja të përhapen këto sherre e tendenca të këtij grupimi, e që janë të vardisur sy e vesh kundrejt personazhit tim, prandaj, në këto çaste nuk mund të rija edhe i nemitur, as edhe t’i mbyllja sytë e izolimit para këtyre hileve të mëdha, Nuk e duroj këtë pozicion mashtrimi social të lakmueshëm, përfitues të përkohshëm, që të pranojë e përkrahjen e një përshtatje të tillë grupore, tendencioze të individëve të ardhur pa fije turpi në skenë të Pensionit”.
    Mbaji dhe ruaji vlerat që ke, e lëri ata që s`kanë vlera të bluajnë me retorikën e zëshme folkorike dhe gjuhën agresive politike, dhe le të jetojnë me ndjenjën e patriotizmit të rrejshëm. Ju moti e keni kaluar me patriotiëm e kulturë këtë nënqiell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *