fbpx

Një filozofi më e butë dhe më e këndshme si të arrihet suksesi (VIDEO)

Autori Alain De Botton analizon idetë tona të suksesit dhe dështimit dhe ngre pyetje mbi supozimet që nënvizojnë këto dy konkluzione. A është suksesi gjithmonë i fituar? Po dështimi? Ai shpjegon në mënyrë elokuente dhe argëtuese se si të kalosh përtej snobizmit për të gjetur kënaqesi të vërtetë në punë, transmeton Portalb.mk.

“Thuhet shpesh, që ne jetojmë në një kohë shumë materialiste, që ne jemi të tërë njerëz të babëzitur. Unë nuk mendoj që ne jemi materialistë në mënyrë të vecantë. Mendoj që ne jetojmë në një shoqëri e cila ka krijuar disa shpërblime emocionale nga përvetesimi i të mirave materiale. Nuk janë të mirat materiale ato që duam. Janë shpërblimet” thotë Alain De Botton për Ted Talks, transmeton Portalb.mk. Për më shumë, shikoni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button